Jak střemhlavá střela
kolmo dolů
pustíš svůj pád
na mou hladinku
tolik se těšíš dolů
zachytím tě ve svých sítích
ještě než vybouchne tvá chuť
a budu si s tebou hrát
jsi má múza
jsi mé trápení
jsi smích
jsi pláč
jen ústa si namaluji
abych byla bez chyby
pak zhasneme se do tmy
milováním