Anotace: Možná vám nebude dávat smysl, ale doufám, že alespoň jeden člověk pochopí...
Přesně jak říká žluťásek, vše bude dobré. Ta pravá láska zastíní všechny předchozí a s ní budeš ihned vědět, proč a kvůli čemu tu na světě jsi. Věř mi ... ;-)
04.08.2018 11:32:54 | Jean-Paul Simon
Broučku, žádný chlap za to nestojí a jednou poznáš mnohem větší lásku... I když se to zdá jako klišé, tak je to tak, že čas vše zahojí a přejde tento mrak.
14.07.2018 20:53:41 | zlutasekk
Pilulku vzít si a opustit svět?
Dopředu dívko zkus pohledět
život je krásný a vzácný dar
tak si ho děvče odvážně braň
Držím palce
13.07.2018 22:33:06 | JSJ