čistému
Anotace: ...věnováno Barunce ...
tak nesnesitelně křičí listy
ten jejich křik nelze unést
zradily tě city
samy se ti derou z očí
pravdomluvně
čistě
nepokrytecky
za všecky
a konečně i za sebe
vzduch se vyčistil
nač schovávat se před láskou
bolestí
obě držíce se za ruce
daly si slib
stvrzeným ano
věrnosti
Přečteno 355x
Tipy 21
Poslední tipující: Pamína, piťura, Danger, Jort, Amonasr, Iva Husárková, Philogyny1, odnikud, Frr, kdotoví, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)