Anotace: ... jedno dávné vyznání lásky ... (báseň napsána 2.4.2018)
Anděla dar dán mi byl,
by jsem zažil radosti chvil,
tím zvěděl jsem, čím jest láska,
ta kterážto líčka rety laská.
... zamilovaným se zdá ...
... že jsou andělé ...
... na kůru ve dvou ...
23.07.2018 18:41:57 | Marcella