Říkáš mi kulíšku, veverko zrzavá
schovám se v oříšku
co kutálíš po stráni
ulož ho v pelíšku
až bude zima ti
Až bude zima ti
ty ho rozlouskneš
a budeme zase my
budem se milovat
koulet se po stráni
válet se v pelíšku
máš tak ráda louskání…
Veverko zrzavá
hladíš mě po skráních
zašeptáš kulíšku…
rozlouskneš oříšek
a zase my…