V sadu
v teplé letní noci
měsíc jemně stříbřil
jablka v sadu
ve vaně barvy cínu
ležela dívka
svůdné tělo
těsně pod hladinou
oči přivřené
odkudsi přiletěl vítr
nechal do vany
jablíčka napadat
dívka se polekala
když pro jedno jsi sáh
leč ruka tvá
pohladila ňadro
snad skrze
přítmí
snad…
Přečteno 471x
Tipy 15
Poslední tipující: šerý, Amonasr, Jort, JSJ, Dreamy, Fany, život je pes, Frr
Komentáře (11)
Komentujících (6)