Tanečnice
vešla potichu
za ranního úsvitu
s ústy smyslnými
co něhou vraždí
dotknou-li se
jakékoli části mojí kůže
tělo bělostné jako mraky
co noří do sebe
ostré štíty hor
na houpačce touhy
s rukama nahoře
šeptám potichu
se slzami v očích
ty jsi můj svět
má
Mata Hari
Přečteno 438x
Tipy 21
Poslední tipující: šerý, Kubíno, Jort, bogen, Amonasr, zdenka, Akyš, Fany, Frr, JSJ, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)