..to je život
Láska je jak modré nebe
bez mráčků a pochybností
ty miluješ ji a ona tebe,
spolu do krásné budoucnosti.
Bolest je jenom podstatné jméno
pokud nemiluješ, tak nepochopíš,
už nikdy nemůžeš zapomenout
a jak ve snách stále chodíš.
Procitnutí je jak pobyt v ledu
mráz co nezná slitování
dojedls svou sklenici medu
a nastává část zpytování.
...a to je život.
Přečteno 420x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, breberkar, knihomolka, Anděl, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)