Už jsem tu zas,
jak srdce pláče,
měla jsem hlas,
co schoval se v dálce.
Měla jsem štěstí,
co ztrácím já často,
házím si klestí,
přede mnou město.
Hlédám a ztrácím, nic nenacházím,
jsem zmatená a bystrá, už nevím co vím.
Mučím se sama, či je to klam?
Však je to Láska, to dobře znám.