Anotace: …u pramene… ve Tvých dlaních… :-* (vložila jsem další úvahu Kapička štěstí) ;-)
Levandulko, nevím co bych k tomu napsal, ale je to hezké.
Chtěl bych se v tom nekonečnu,
dostat se až k planetám,
nechat unášet se v říčním toku,
až do vln - kde je oceán.
Ponořit se do těch hlubin,
zas na hladinu vyplouvat,
a ve vlnách tak plné něhy,
až k planetám pak vystoupat.
Ahojky Bobi
26.02.2007 13:06:00 | bobi bobie
Ahojky Levandulová! Inspirovala jsi mně k napsání úvahy "Modrá hodinka" ani o tom nevíš. Tuhle jsem potkala zamilovaný pár a úplně jsem si říkala, že to musíte být Vy dva s G.P. a tak jsem začala psát a pak už jsem jenom psala a psala a ono to šlo tak nějak samo... a budu pořád připisovat tak, jak se budou lidičky ozývat... je to zábava :o))) tak si Vás představovat...
23.02.2007 18:30:00 | Hannazka
Snad tě Levandulko, jednání s pracovním nasazením, neodvede od myšlenek na Venuši.
23.02.2007 10:04:00 | Lota
Beruško, jenže já si nestíhám povídat na žádné úrovni... letím na jednání... zase se Ti dnes ozvu, neboj ;-)
23.02.2007 09:12:00 | Levandule