Čas nám lásku maří
jaro bylo svěží
už se blíží stáří
čas moc rychle běží
Urovnáme naše spory
lhostejností plynou
řekneme si jenom sory
půjdem cestou jinou
Ještě není pozdě snad
je to jenom zdání
dokuď po lásce je hlad
cítíš jarní vlání
Neházej flintu do žita
naděje vyhladí vrásky
v sklenku co z půli vypita
si přidávej kapky lásky...