Anotace: ... (báseň napsaná 4.2.2004)
Tvé oči jsou jak kapky rosy,
jak myška co je nosí
místo malých oblázků,
co nikdy nepomyslí na lásku.
I Ty jsi v nočním oparu,
jak láska co je bez zmaru.
Tím jak příroda Tě stvořila
mé srdce jsi tak mořila.