Anotace: 36krát š..š..š denně nás povznese do radostné nálady. Zkuste to.
Š-Š-Š... šeptej do větru
Š-Š-Š... šumění stromů hladí
Š-Š-Š... šeptej do vánku
Š-Š-Š... škádlením se ladím
Š-Š-Š... šeptej do spánku
Š-Š-Š... šimráním mě svádíš
Š-Š-Š... šeptej vůní z heřmánku
Š-Š-Š... lehce se nám radí
Š-Š-Š... šeptej lásce z volánků
Š-Š-Š... duše k duši pádí
Krásné a něžné veršovánky... ano, budu se snažit častěji šeptat :-)
Moc se mi pod Tvým textem líbí, Růženko, děkuji za úsměv :-)
02.08.2018 19:13:19 | Helen Zaurak