Anotace: ... další vyznání ... (báseň napsána 30.1.2018)
Náruč Tvá jak samet hřeje,
plno krás v ní se děje,
oddanou láskou věrně žene,
ku milému srdce rozechvěné.
V náruč jeho lůna vzdechu
oněch krás Tvého slechu
pějící Ti jemně tóny milé,
oddány jsou Ti přec tyto chvíle.