SLYŠÍM TĚ
Anotace: slyším tě chycená proudem času pozvaná k hostině chtěla křídla rozprostřít pro sluneční svit ...
slyším tě
chycená proudem času
pozvaná k hostině
chtěla křídla rozprostřít
pro sluneční svit
na samém začátku konce
pouhé vlnění
z něj zvuk zvonce
a hlas lidský nese se
ve větru šumí koruny stromů
zvou zbloudilou duši domů
a slova vzdálená v čase
ozvěnou v přítomnosti
ovlivňují její budoucnost
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, bogen, Jort, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)