Dotýkám se hvězd, něhou
když stojím pod oblohou
co otáčí se o několik stupňů
jiným směrem, než ta Tvá.
Přála bych nám
víc než jedno léto
splývání bok po boku
se dnem i nocí
uvnitř i vně nás.
Ale i když věřím
v každou molekulu této
na nebi vykreslené lásky
nemyslím, že je v naší moci
jít proti vlastnímu osudu.
A tak místo "navěky, věků"
přeji nám tolik krásy
ke sdílení, kolik jen
naše letní srdce unesou.