Jaká fenka by se Vám líbila, Rejho? :)
12.08.2018 18:09:30 | LenkaT
Inu taková,
co by na mě hodná byla,
Boudu řádně poklidila,
Co by štěně vychovala,
S jiným psem se nevyspala,
A měla také něco v hlavě,
Chytré fenky, ty já rád.
Těm podlehnu vždycky hravě,
Takovou bych si chtěl brát... :-)
13.08.2018 01:19:21 | Rejha
Tenkrát na začátku prosince jsem už ve tmě vyrazil s Kryštofem na planinu, předtím zalesněnou borovičkami. Přicházela jasná, dost teplá noc a ticho, které se dalo vázat do snopů.
A pak nastal pro nás, pro vetřelce, nálet. Sovy Puštíci lovily, nad těmi špičkami dvoumetrových borovic. Neslyšná torpéda nad hlavami. Chvilku jsem se bál, že to nevyberou a urazí mi kebuli. Ty jsi to jen pozoroval a tlemil se. A pak jsem Ti šeptal: " Vidíš, tohle nedokážeš!"
Zadíval ses na mne těma svýma velikýma očima a povídal:"Snad bys nechtěl, aby tvůj labrador, kterej skvěle plave a chodí, ještě uměl i lítat. Copak jsem nějakej triatlonista?"
P.S.
Rea je ještě se mnou tady na zemi. Čímž Tě oba, Kryštofe, zdravíme tam nahoru.
04.08.2018 11:48:29 | Lesan
Zdravíme tebe a Reu s mou labradorkou Jerry, která mi právě dává najevo že se mám jít vyspat na podlahu místo ní... :-) Děkuji za krásný komentář.
05.08.2018 01:43:37 | Rejha