Nad čajíčkem
Anotace: ...samozřejmě bylinkovým :o)
Z bucláčku na stole
mateřídouška dýchá,
tvůj pohled maluje
vteřiny medového ticha.
Láska jak bylinka
s tělem zná kouzla, čáry,
však třeba pozor dát
na správné namíchání...
Komentáře (2)
Komentujících (2)