Anotace: Všetko sa končí, no niekedy skorej, než sme na to pripravení.
Bazén plný sĺz, ten patrí mne,
No slzy v ňom, tie práveže nie.
Kúpem sa v ňom každý deň.
No nie od žiaľu, ani od radosti,
Nenávidím sám seba
A som plný zlosti.
Zo všetkého čo sa stalo,
Robil som v minulosti veľké haló.
Myslel som si, že to za to stálo.
No tam, kde bol tvoj smiech,
Len ticho zostalo.
Ako keď ti horí dom
A ty si vravíš, že ho ešte zachrániš.
No podvedomí vieš, že zhorí všetko v ňom.
Mohlo ostať aspoň niečo,
No v beznádeji všetko stratíš.
Mal si šancu, posral si ju.
Už to nenapravíš.