Anotace: ***
***
Snad zdáš se
jen zdáš
snad mám
snový plášť
plný hvězdiček…..
Zahalím se nocí
obalím tmou
hluboko v náruči
kdo nám sny zaručí
Proč ptáš se
mě ptáš
snad odpověď
znáš
plnou myšlenek…..
Odhalím city
vyladím hrou
hluboko v peřejích
srdce mi roztaje
***