Poznám tě mezi tisíci
Anotace: Opět báseň o lásce :)
Poznám tě mezi tisíci,
přesto nedosáhnu nikdy
sítí tvých stop a polibků,
které dáváš za letních večerů
zatímco stoupá Měsíc.
Poznám tě mezi tisíci,
tvůj parfém, kroky, něhu
Do tvých vlasů vstoupím,
abych v nich začal plápolat
a své srdce rozpálil doběla.
Poznám tě mezi tisíci,
tvé vlasy mezi klasy obilí
a tebe jako kapku v moři
A tak nech mě poznat taje
tvých nepoznaných koutů.
Poznám tě mezi tisíci,
přesto nedosáhnu nikdy
sítí tvých stop a polibků,
které dáváš za letních večerů,
zatímco spím.
Přečteno 463x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Aura, Fany, Anděl, Frr, Zrzi
Komentáře (3)
Komentujících (3)