... přeji hoooodně štěstí a držím upřímně pěsti ...
... ať má kliku ...
... v ruce ...
09.08.2018 14:22:53 | Marcella
Marcello...ach....je to tak těžké. celý ten náš život...šťasten ten, kdo jím projde jak růžovým sadem...znám jich takových pár...projdou jen mimoděk...vše se jim daří. ale jsou to opravdu jen vyjímky. děkuji za koment.
10.08.2018 06:46:34 | Anděl