Přiznávám se
nikoliv z hříchu avšak z pravdy,
že jsi zůstala písní, kterou si stále pouštím.
Že jsi součást, která se neodloučí.
Přiznávám se
nikoliv z hříchu avšak z pravdy,
že jsi zůstala snem, který je dechberoucí.
Že zůstaváš světlem, které je nehasnoucí.
Přznávám se
nikoliv z hříchu avšak z pravdy,
že jsi zůstala osudem v budoucnosti.
že jsi zůstala láskou...
Láskou, která pro mě jest - nehynoucí..
To se mýlíš, zamilovanost není vůbec jednoduchá, je to složitý hormonální biochemický proces. :-))
11.08.2018 11:18:55 | Lighter