s adamem a evou pod jabloní
někde ve vesmíru je tvá ruka
čeká na tu mou
vím to
vím
ten letmý dotek
z nás nikdo nevymaže
houslí smyčec doznívá
v korunách stromů
znám jej znám ten hlas
stejně jako ty ten můj
alespoň někdy zazní ve verších
zachvěje se v nás
společně
jako pramenitá voda v řece
její tenký vlas
i stín
příště už nebudeme se bát
posbírat
popadaná jablka
vždyť dávno známe
jejich prázdný
dutý zvuk
sedíme tu
s adamem a evou
pod jabloní
někde ve vesmíru je tvá ruka
čeká na tu naši
vím to
vím
Přečteno 374x
Tipy 16
Poslední tipující: Philogyny1, Jort, Amonasr, bogen, Dreamy, Pamína, Descardea, Frr, LenkaT
Komentáře (2)
Komentujících (2)