Anotace: taková jiná, ode mně, asi horší než ty ostatní, tak s kritikou do mě...
libilo by se ti, kdyby se namisto pretvarky objevila uprimnost? Nemyslim, ze je to dobry napad. A to ti rika krasny, nezny a ohleduplny sestilety kluk jako ja .. clovek se proste za neco musi schovavat. Kdyz te kazdy ohloda jako kost pri prvnim rozhovoru, je neco spatne... Coz mi celkem pripomina, ze nekritizuji to, co jsi napsala, ale proc jsi to napsala... mimochodem.. o cem to bylo?
06.06.2008 00:00:00 | pigeon
není to špatný...máš myšlenku kterou chceš popsat,a daří se ti,časem se ti zdokonalí slovní spojení,obohatí se ti slovní zásoba...hodně čti a hodně piš:o)
23.02.2007 17:42:00 | S&made