Počkám...
Anotace: ... i když to nechceš, i když to vím, ale přesto...
Potápím se,
do hlub tvých očí
Pluju,
krásném
Objevuju,
zákoutí tvých myšlenek
Jsi jako jeskyně,
tvořena tajemnými chodbami,
ve kterých čtu tvůj příběh
Topím se,
v hlubinách duše,
v hlubinách nekonečna
Topím se,
v tobě
A ty,
bloudíš
V sobě
V chodbách tajemství
A já,
čekám
Zrovna tady
Na shledání
A pak,
jednou...
Budeme společně,
bloudit krásnem.
Přečteno 481x
Tipy 8
Poslední tipující: JSJ, Cappp, Šípková Růženka, allymakova, knihomolka, LenkaT, AngelLia31
Komentáře (4)
Komentujících (4)