Anotace: ...odpověď na čtvrteční šestistěn od úžasného muže...DĚKUJI
***
Šest růží
šest trnů
šest vůní
šest barev
šest stěn
..a jeden dech
melodie našeho života zpívá
Dvě srdce
dvě ruce
i dvě těla
v jedno kolo
se rozprostřelo
i hledat domov
se do poli rozjelo
Uzrály zlaté klasy
strniště zůstalo
by poklady vydalo
i nové časy
voněly jako tvé vlasy
neb domov u tebe
u nás
nalezlo
***