když se lehce
v létě setmí
milostně
hraví jsme
v lásce
však jak dětmi
v očekávání rozkoší
a polibků něžných
u srdce až zatěší
jak silně touha
zazní
jako tanečnice žhavá
v horku noci svůdně
se v bocích
zavlní a zakrouží
až po něze zatoužíš