Přijato..

Přijato..

Anotace: Dobrý a špatný časy...

Jsem tady sám trpím jak pes
Podivný život či osudová lest
Miláčku můj kdepak tě mám
Za bytí s tebou všechno já dám
Nicis mě žárliš snad bojuješ jen
Pořád se ptám je to ZLEJ sen
Vidím ten víkend furt promítám jej
Vždycky jsem tvůj dej se co dej
Miluju, zarlim a doufám teď stále
Lásko má patří mi, máme na mále
Všechno se spravi vím to i ty
Splnime všechny ty nádherný sny!!!
Autor Coolina Coolinka, 13.08.2018
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí