Anotace: ... pocity muže, jehož srdce v nitru stále doufá v lásku života, leč rozum mu již déle lhát nedovede ... (báseň napsána 28.4.2018)
Zažívám muka
po lásce toužícího kluka,
ony nejisté kroky mladí
občas duši zchladí.
Pohroužen v sebe cítím,
že jest láska mým žitím,
naplnění mého bytí,
co lačně srdce sytí.