Čokoládové trubičky
jakoby včera
tvá ruka psala to
tak samozřejmě . . .
jak mnohokrát předtím zřejmě
narychlo a ve spěchu . . .
co teď čtu bez dechu a
nemohu číst dál . . . když
pod závojem slzí
marně ptám se proč?
proč mami tak brzy . . .
a tvá slova hladí
ach sladký pozdrav tvými ústy
mluví a jakoby
se na mě smál
„Čokoládové trubičky“ -
extra speciál
. . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Je tak zvláštní přechod, kdy nás někdo nepodpírá při chůzi, musíme se postavit na vlastní nohy a správně ještě podpírat někoho dalšího, nového... :-)
24.08.2018 23:11:19 | Kubíno
:-( a to podpírání doslova :-(. Děkuju hezky, Kubíno milý, raději příště veseleji :-)!
04.09.2018 09:24:35 | Fany
ach bože... ttt... to too ééé... wau!!! EXTRA SPECIÁL!!! ST :-))
16.08.2018 09:07:39 | Iva Husárková