Nezájem
lásko
až přijdeš
už o tebe nestojím
hned obléknu hustý dým
pak deštěm zahalím
svůj klín . . .
a také opevním se
pavučinou . . .
. . . pak nebude
mojí vinou jestli v polibcích
tvých horkých se
zase
utopím . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
… až přijdeš …
… už o tebe nestojím …
… trochu skřípe … ale jsou to tvá slovíčka …
18.08.2018 17:42:36 | Marcella
:-) jj, ona celá básnička skřípe :-), ona ho chce, ale zase nechce, aby on věděl, že ho chce, co kdyby ji pak zase nechtěl :-), proto dělá ta různá "opatření" :-)). Jinak díky Marcello za návštěvu i koment :-)!
19.08.2018 11:13:08 | Fany