Napořád
Někde v srdci
dále žije
krásný pocit
něhy chvíle
vůně vlasů
chuť tvých rtů
navzdor času
dál jsi tu
rozkošnice
šarm jsi měla
já chtěl více
tvého těla
svět v polibcích
oněměl
já toužící
tě líbat směl
teplo kůže
v horkých dlaních
vše se může
v milování
promazlený
čas byl s tebou
vykouzlený
vášní ve dvou
něco stálé je
to v duši snad
co miluje tě
už napořád
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen, Fany
Komentáře (2)
Komentujících (2)