ODHOZENÝ BLUES
jsi kolej kamsi zbloudilá
já věrný tvůj pražec nezdolný
co jediný ti zbyl
svůj cíl jsi dávno ztratila
jen já tě držím nad zemí
vroucně se k tobě upínám
smyslu své marné existence
zrezlými šrouby do matic
bez tebe nebyl bych nic víc
než kusem dřeva bezcenným
jsme osudem bídně odhození
za opuštěným nádražím
kde léta už nic nejezdí
kde ztrácí se paměť v kopřivách
u prochcaných zdí
ďábel se směje nám i s námi
od ráje pořádný jsme kus
všem navzdory jen tak vrzáme si
svý směšně odhozený blues
Praha, 19.8.2018
https://www.youtube.com/watch?v=EcQRFQ1MNe4
No ale toto...má atmošku...rytmus i drive...high five :)
26.08.2018 19:53:58 | maryshka008
:-) oj, milý Amonku, Ty Ses Tu moooc pěkně odvázal, je vidět, že každý má v sobě nějakého toho ďáblíka :-))!
20.08.2018 09:34:43 | Fany