Anotace: Trochu "školácká"... myslím, že facebook kazí romantiku.
Lio, nezemřela. Věř mi, že nezemřela. Musíš jen třídit pečlivě zrno od plev. Tedy hledat mezi plevelem to zrno. Věř mi, že takoví muži ještě jsou, ale je jich opravdu poskrovnu. Nevzdávej to, prosím.
11.09.2018 08:54:30 | Jean-Paul Simon