Anotace: ... jedna z mnoha těch chvil .. ale některé zůstanou v mém šuplíku navždy .. raději ... (14.4.2018)
Skorem zapomenut, v loži usínám,
ve vzpomínkách z nichž Tě znám,
pohroužím se v Tebe, v úsměv milý,
leč v srdci pustý nářek stesku kvílí.
Skorem zapomenut, v loži procitám,
oddaně bolest z rána tím uvítám,
by déle v naději jsem žíti směl,
každého dne se v libé touze chvěl.