Anotace: Skrz naskrz probuzená...
Ten staronový pocitProcitTrochu moc nahlasA navlasStejný, jak ho znám
Ten histericky známýS námiVe spirále točíAž skočímSnad dopadneš sám
Dokonale celouBdělouZanechal mě v nociPocitKterý nezvládám
Velmi oslovila.
10.08.2021 17:18:49 | mkinka
Nádherné! Prosím, co to znamená staronový?
24.08.2018 12:24:19 | Rebejah
Moc pěkné :)
23.08.2018 12:36:53 | LenkaT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?