.
Chtěla bych čichat vůni
sladkých kadidel a oregána,
jen tak cítit
hebkost citu.
Dýchat ztěžka, chvět se, usmívat se
a
plakat až do úsvitu.
.
Chtěla bych jít opuštěným městem za deště zavěšená do lásky mého života,
zatímco on by se smál oblečen v rozepnuté košili u krku,
já bych bosýma nohama přeskakovala louže
a
snila o jiných místech
a
jiných chvílích,
kterým budu v životě ještě čelit.
.
Krásně snivé... oslnivé.
Od tajemné něžné krásky,
s vlasem jak od zlatovlásky... :)))
24.08.2018 22:30:09 | ARTeFakty X. Múzy