Anotace: sen dřív než půjdu spát přeju si o tobě něco hezkého zdát ať do mého snu vklouzneš po špičkách ...
sen
dřív než půjdu spát
přeju si o tobě něco hezkého zdát
ať do mého snu
vklouzneš po špičkách
nerozdupeš jej na jemný prach
co vítr po polích rozfouká
a v pavučině křižáka
usadí jak rosa studená