Láska je láska
Láska je láska
Dej mi třeba
z trávy prsten
skývu chleba
růže osten
probodni mé
srdce šípem
očerni mi
duši hříchem
můj ukradni
spánek noci
kouzlo dní
měj ve své moci
tu mou pýchu
pošlap s klidem
budu k smíchu
rád všem lidem
pokoř mě
já všechno snesu
živ z naděje
že dáš mi pusu
dej veřejně
mě lynčovat
budu stejně
tě mít rád
Přečteno 454x
Tipy 6
Poslední tipující: Poetik, Kapka, ARTeFakty X. Múzy
Komentáře (5)
Komentujících (4)