vítr ví své
slyšela jsem plakat lásku
ve větru
chtěla jí říct
neplakej
zastavit směr
jejího letu
ona však nedala si říct
jako splašená
hnala se ulicí dál
a dál
vítr za ní vlál
snad on ji utiší
snad i ona k němu
bude se znát
slyšela jsem lásku
plakat ve větru
snad on ji utiší
dá nový směr
nelze však popřít
nebyla láskou jen
láskou jenom tak do větru
Přečteno 459x
Tipy 21
Poslední tipující: Ruda Štola, Philogyny1, Malá mořská víla, Amonasr, Frr, Kubíno, piťura, Kapka, Jort, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)