Cher ami
Cher ami.....
Sprchou jsem kreslila....
ležaté osmičky,
kroužky,
i jedničky.
Jsem jak znovuzrozená,
jako mladé děvče,
které ještě neví, co chce...
A nedá pokoj,
dokud to nedostane,
pane...
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, bogen
Komentáře (0)