Jsem
jak dívka na koštěti
madam ve střevíčkách
rozbřesk co hlavou proletí ti
malá slza na líčkách
jsem
tvé pokušení při setmění
hebounká vůně v peřinách
hluboké souznění
tupá bolest ve slabinách
jsem
vášeň co proudí ti v žilách
kapka krve na jazyku
touha ve tvých modlitbách
a možná jen síla zvyku