...spolu při svých krocích jako vždy se smát
ruku kolem pasu smíš mi dneska dát
kolem zraje, voní, zlatý vinohrad
potůček čistý k pití podá dlaně
zelená louka nám nabízí svůj mech
rozechvělí si usedáme na něj
zase sami spolu, zrychluje se dech
touhou omámeni, krásně blažení
ve večeru letním tiché souznění...