Bludička
Anotace: Smutné světýlko.
Světýlko malé uplakané,
v bažině navždy zatoulané.
Smutnou písničku tiše zpívá,
mrtvého miláčka tak vzývá.
Proč jsi zradil lásku mou,
srdíčko ranil bolestí ukrutnou.
Mě jsi líbal, jinou měl rád,
proto teď v bažině musíš spát.
Podlehla jsem lásky mámení,
teď budu mít jenon trápení.
Zákony bludiček tvrdé jsou,
životem platíš za zradu svou.
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (7)
Komentujících (6)