Pokoj s výhledem

Pokoj s výhledem

Anotace: ...

Zamluvil jsem pokoj s výhledem

na celou tvou něžnou obscenérii

 

Aby se ten výhled ničím nekazil

oknu zatáhl jsem záclony

rozsvítil, leč jemně ztlumil světla

 

Pak už jsem se pouze

kochal krajinou

Autor SiristenGraydu, 06.09.2018
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel