Anotace: ... jedna z mnoha básní, která byla napsána v posteli za probdělé noci ... (báseň napsána 4.9.2018)
Tvá rusá barva vlasů
mne volá tóny hlasů
jen mile a tak jemně,
že budou vždy mi věrné.
Pohled co s krásou káže,
s životem se snivě váže.
Života Tvého chvění,
prostoupí vše mé dění.