Ode dneška za týden
Ode dneška za týden
nebudu už ve tvým stínu.
To stává se, můj milý,
když v něm stejně
jako kytka hynu . . .
Ode dneška za týden
už dál nebudu tvojí věcí.
To stává se, můj milý,
když držíš dlouho
lásku v kleci . . .
Ode dneška za týden
tak to už nepoznáš mě ani.
To stává se, můj milý,
když v tý lásce
jsme moc sami . . .
. . .
Ode dneška za týden
tak to už budu mít klidný spaní.
To stává se, můj milý,
když spíme
bez milování . . .
Ode dneška za týden . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Za týden... kdo vlastně může vědět, co bude za týden? Pěkně napsáno.
12.09.2018 12:47:27 | Pétík
:-) no, jéje, za týden se toho stane hodně, díky moc, Petíku, měj se fajn :-)!
12.09.2018 19:56:24 | Fany
Fany-nko vnučičko, mám z Tebe čím dál větší radost...tahle má jak vzácné víno bouquet znostalgičtěné palčivé výčitky**juuj* ST* :-D***
12.09.2018 12:42:34 | Frr
:-) no, jo, vyčítat to mi jde: kam jsi včera šel a s kým, ty můj kvítku medový :-))! Díky mockrát, milý Frr pradědáčku, ať máš pěkný večer :-)!
12.09.2018 19:55:39 | Fany