Dlouhá Noc
Neříkej,že jsi unavená.
Jsou dny,který západem nekončí.
I když zbytek vína v láhvi usychá.
Hořící svíčku,
plamen pomalu zžírá.
Jiskra očí víčku,
neuhýbá.
Noc je dlouhá.
Dno láhve zbytek vína,
polyká.
V červených šatech si oblečená.
Stále zkoušíš,tu tvoji slovní hříčku,
kterou já už z paměti znám.
Noc je dlouhá,
ještě nekončí,
čas noční,
Nás provází k ránu a dál.
Vášeň rozmíchá,
ten žár žhnoucí,
který pod rouškou noci,
neuhasíná.
Važ si prosím toho,
že jsem tu já.
Kdo Vyslechne co máš na srdíčku,
kdo v tvojí společnosti rád bývá.
Rád tě pozve na skleničku.
Sympatie k tobě nezakrývá.
Noc je dlouhá,
ještě nekončí.
Hodiny půlnoc odbíjí,
Tyhle chvíle mám rád.
Neříkej,že jsi unavená.
Když den končí,
a Dlouhá noc začíná.
Máš stále jiskru v očích,
Tak tě prosím nechoď spát.