Kterou cestou jít
Vpravo řeka
přes ní most
kudy dát se
ptám se.
Jedna z cest
nechci se rozhodnout,
proto půjdu tam,
kam jdeš ty.
Jdeme řekou,
neptám se proč,
je mi jasné,
že ani ty
nechceš jít.
Tou cestou,
jednoduchou zdající.
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)